In de kantine

Wie worden uitgeroepen tot het E-Gamesteam van jouw vereniging? De eerste twee E-Gamers kunnen deze eer behalen door het winnen van het 2vs2 FIFA18 Toernooi in de kantine.

Meer over fifa op het veld

De leeftijd om deel te nemen aan de E-Talents Cup is 13 t/m 18 jaar. Uiteraard mag de vereniging ook andere leeftijden laten deelnemen. Zij kunnen echter geen E-Gamers worden en zich niet plaatsen voor de volgende ronde van de E-Talents Cup.

Hoe werkt het 2vs2 FIFA18 Toernooi in de kantine?

Via 6 eenvoudige stappen organiseren we voor jouw club een uniek FIFA18 toernooi. Hierdoor is het eenvoudig om een onvergetelijke FIFA18 middag/avond te bieden aan alle (jeugd)leden van de vereniging. Het organiseren van een FIFA18 Toernooi zorgt voor meer binding binnen de club en een volle kantine. Het sluit immers aan op de passie van veel jeugdleden: Voetbal en Gamen!

Via onderstaande stappen leggen we graag uit, op welke wijze we verenigingen van A tot Z helpen bij de organisatie van een FIFA18 Toernooi.

Organisatie van A tot Z

Op de speeldag is één van onze spelbegeleiders 2 uur van te voren aanwezig om alles op te bouwen. Om de kosten laag te houden, maken we gebruik van één deskundige spelbegeleider. Het is dus prettig als er 4 vrijwilligers zijn voor het veldgedeelte. Dit is enkel voor het invullen van de scorekaarten bij de spellen, wij regelen de rest.

We nemen altijd de nieuwste materialen mee (PS4, TV schermen 40 inch, controllers, scorebord) en bouwen deze direct op. Dit geldt ook voor de voetbalmaterialen.

De club hoeft enkel te zorgen voor tafels, stoelen, een microfoon, de geprinte inschrijflijst, één voetbalveld en vier vrijwilligers voor het noteren van scores op het veld. Na de opbouw zorgt onze enthousiaste spelleider ervoor, dat er uitleg wordt gegeven over de spelregels. Vervolgens starten we met de poule-indeling en gaan we van start!

Tijdens het FIFA18 toernooi spelen we in 8 poules van 4. Hierdoor speelt elk team minimaal 3 wedstrijden. Vervolgens gaan de eerste 2 door en worden alle finale wedstrijden gespeeld. Gedurende het toernooi houden we alle scores bij en zorgen voor een prettig verloop. Het totale FIFA18 Toernooi (in de kantine en op het veld) duurt ongeveer 4 tot 5 uur.

Tijdens het organiseren van een FIFA18 Toernooi kan de activiteitencommissie volop meegenieten, want wij doen het werk!

Promotie

Wanneer de vereniging besluit om een FIFA18 Toernooi te organiseren, is het belangrijk om alle leden hiervoor te enthousiasmeren. Hiermee helpen we de vereniging via digitale posters en flyers die men zelf kan invullen naar wens. Zodoende kan er op een professionele wijze promotie gedaan worden via de website, facebook en in de kantine.

We verzorgen dus mooi vormgegeven posters en flyers, zodat dit voor je vereniging geen extra tijd kost. Handig toch!

Download promotiepakket

Inschrijven

De inschrijving voor het FIFA18 toernooi wordt aangeboden via je eigen clubpagina. Wij maken voor jouw vereniging een eigen inschrijfpagina aan. Via de inschrijfpagina kunnen leden eenvoudig inschrijven. Tegelijkertijd kun je al zien, wie er zijn ingeschreven. Hierdoor weten deelnemers welke vrienden er al deelnemen. Ook is dit handig, zodat je zelf kunt zien wie er meespelen en kun je dit op het einde met één druk op de knop uitprinten.

Op deze manier hoef je de inschrijvingen zelf niet bij te houden, dit scheelt weer tijd. Ook helpt het bij de promotie, omdat jeugdleden enthousiast worden van de E-Talents Cup activiteiten op de clubpagina.

Direct inschrijven

De E-Gamer van de club

Het winnende team krijgt een prachtige oorkonde die in de kantine opgehangen kan worden. Oftewel: een jaar lang roem op de club! Ze zijn immers uitgeroepen tot esporters van de club!

Op de oorkonde worden op de dag zelf de namen van de winnaars geschreven. Daarnaast plaatsen de vier winnaars zich voor de regio finale, en strijden voor de eer van de club. Natuurlijk om uiteindelijk de landelijke finale te bereiken en te spelen om de unieke hoofdprijs.

De winnaars mogen zich een keer meten met E-Gamers uit heel Nederland. Kortom: een mooie en uitdagende prijs!

De hoofdprijs

De winnaars van de landelijke finale winnen een huldiging op het veld, tijdens een wedstrijd van het Nederlands elftal. Daarnaast winnen ze een verzorgde busreis met tickets voor 40 leden van de vereniging. Dus een prijs voor teamgenoten en clubmensen!

En natuurlijk zijn er scouts van Eredivisie/E-Divisie clubs, die wellicht talentvolle deelnemers scouten.

Wil je deelnemen als club? Vul het onderstaande formulier in en we nemen spoedig contact op, om te mogelijkheden te bespreken.

Bij deelname wordt het toernooi op locatie verzorgd. Er dient gebruikt gemaakt te worden van de kantine en een voetbalveld. Lees voor meer informatie FIFA18 Toernooi in kantine & FIFA18 Toernooi op het veld.

Er zijn 3 kostenvarianten voor de vereniging op basis van het aantal deelnemers.*

  • 16-32 deelnemers - €450,- excl. BTW
  • 32-64 deelnemers - €550,- excl. BTW
  • 64-128 deelnemers - €799,- excl. BTW

*De betaling dient uiterlijk 3 dagen voor aanvang van het evenement gedaan te worden.