Op het veld

Wie wordt er uitgeroepen tot het E-Gamesteam van jouw vereniging? De eerste twee E-Gamers kunnen deze eer behalen door het winnen van het 2vs2 FIFA18 Toernooi in de kantine.

Meer over fifa in de kantine

De leeftijd om deel te nemen aan de E-Talents Cup is 13 t/m 18 jaar. Uiteraard mag de vereniging ook andere leeftijden laten deelnemen. Zij kunnen echter geen E-Gamers worden en zich niet plaatsen voor de volgende ronde van de E-Talents Cup.

Hoe werkt het 2vs2 FIFA18 Toernooi op het veld?

Via 6 eenvoudige stappen organiseren we voor jouw club een uniek FIFA18 toernooi op het veld. Hierdoor is het eenvoudig om een onvergetelijke FIFA18 middag/avond te bieden aan alle (jeugd)leden van de vereniging. Het organiseren van een FIFA18 Toernooi op het veld zorgt voor meer binding binnen de club en een impuls aan het voetbalspel. Het sluit immers aan op de passie van veel jeugdleden: Voetbal en Gamen!

Via onderstaande stappen leggen we graag uit, op welke wijze we verenigingen van A tot Z helpen bij de organisatie van een FIFA18 Toernooi op het veld.

De Skill Games

De spellen zijn gebaseerd op de skill games die je in FIFA18 speelt. Het doel hiervan is om je voetbalvaardigheden te verbeteren. Bij de E-Talents Cup spelen we deze spellen in ‘real-life’. Via korte skill games gaan ze strijden om de meeste punten:

Shooting

Vanaf 16 meter schiet de deelnemer op de voetbalplaat of de bidon. De voetbalplaat is 5 punten waard en de bidon 3 punten. Er liggen 4 ballen klaar voor elke deelnemer.

Passing

Er staan 8 kleine doeltjes in een cirkel opgesteld. Er liggen 4 ballen in het midden. Wanneer de spelleider een naam van de NL speler roept, moet de deelnemer zo snel mogelijk in het doeltje scoren. Elke deelnemer heeft 30 seconde de tijd om 5x te scoren. De tijd en aantal doelpunten worden genoteerd. Elk doelpunt is 3 punten waard. De tijd is bepalend bij een gelijke eindstand.

Dribbelen

Er staan 16 slalompalen op de middencirkel klaar. De deelnemer dient zo snel mogelijk, rond te dribbelen, zonder een paal over te slaan. Punten zijn te verdienen op tijd: wanneer de slalom niet goed wordt uitgevoerd/overgeslagen, dan moet men terug naar de paal.

Team Chemistry

Er zijn 2 doeltjes met hoedjes klaargelegd op een veld. De teams spelen 4vs4. Het winnende team ontvangt 3 punten. De 4 vrijwilligers hoeven enkel het spel te leiden en scores te noteren. Het team neemt de scorekaart mee naar het volgende spel, zodat de 2 winnaars snel bekend zijn.

Promotie

Wanneer de vereniging besluit om een FIFA18 Toernooi te organiseren, is het belangrijk om alle leden hiervoor te enthousiasmeren. Hiermee helpen we de vereniging via digitale posters en flyers die men zelf kan invullen naar wens. Hierdoor kan er op een professionele wijze promotie gedaan worden via de website, facebook en in de kantine.

De promotietool is hier te downloaden of te vinden op je clubpagina.

Wij bieden dus als extra dienst mooi vormgegeven posters en flyers, zodat dit voor je vereniging geen extra tijd kost. Handig toch!

Download promotiepakket

Inschrijven

De inschrijving voor het FIFA18 toernooi wordt aangeboden via je eigen clubpagina. Wij maken voor jouw vereniging een eigen inschrijfpagina aan. Via de inschrijfpagina kunnen leden eenvoudig inschrijven. Tegelijkertijd kun je al zien, wie er zijn ingeschreven. Hierdoor weten deelnemers welke vrienden er al deelnemen. Ook is dit handig, zodat je zelf kunt zien wie er meespelen en kun je dit op het einde met één druk op de knop uitprinten.

Op deze manier hoeft de vereniging inschrijvingen zelf niet bij te houden, dit scheelt weer tijd. Ook helpt het bij de promotie, omdat jeugdleden enthousiast worden van de E-Talents Cup clubpagina.

Direct inschrijven

Organisatie van A tot Z

Als vereniging kun je de inschrijving sluiten, wanneer je wilt. Hierdoor bepaal je zelf de kostenvariant. Tijdens de toernooidag is 1 spelbegeleider 2 uur van te voren aanwezig om alles op te bouwen. Om de kosten laag te houden, maken we gebruik van 1 deskundige spelbegeleider. Het is dus prettig als er minimaal 4 vrijwilligers aanwezig zijn voor het veldgedeelte. Dit is enkel voor het invullen van de scorekaarten, wij regelen de rest.

We nemen altijd alle voetbalmaterialen mee. We hebben enkel een voetbalveld nodig met 2 volwassen goals.

De E-Gamer van de club

Het winnende team krijgt een prachtige oorkonde die in de kantine opgehangen kan worden. Oftewel: een jaar lang roem op de club! Ze zijn immers uitgeroepen tot esporters van de club!

Op de oorkonde worden op de dag zelf de namen van de winnaars geschreven. Daarnaast plaatsen de winnaars zich voor de regio finale, en strijden voor de eer van de club. Natuurlijk om uiteindelijk de landelijke finale te bereiken en te spelen van de unieke hoofdprijs.

De hoofdprijs

De winnaars van de landelijke finale winnen een huldiging op het veld, tijdens een wedstrijd van het Nederlands elftal. Daarnaast winnen ze een verzorgde busreis met tickets voor 40 leden van de vereniging. Dus een prijs voor teamgenoten en clubmensen!

En natuurlijk zijn er scouts van Eredivisie/E-Divisie clubs, die talentvolle deelnemers in het oog krijgen.

Wil je deelnemen als club? Vul het onderstaande formulier in en we nemen spoedig contact op, om te mogelijkheden te bespreken.

Bij deelname wordt het toernooi op locatie verzorgd. Er dient gebruikt gemaakt te worden van de kantine en een voetbalveld. Lees voor meer informatie FIFA18 Toernooi in kantine & FIFA18 Toernooi op het veld.

Er zijn 3 kostenvarianten voor de vereniging op basis van het aantal deelnemers.*

  • 16-32 deelnemers - €450,- excl. BTW
  • 32-64 deelnemers - €550,- excl. BTW
  • 64-128 deelnemers - €799,- excl. BTW

*De betaling dient uiterlijk 3 dagen voor aanvang van het evenement gedaan te worden.